OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Tjenesterne på denne side er underlagt strenge databeskyttelsesregler, hvor købers anonymitet er fuldt beskyttet både manuelt og ved datakryptering. Det betyder, at de oplysninger, der indtastes på dette websted, ikke er tilgængelige for tredjeparter og hackere.

Et kørekort på denne side starter ved € 900 og kan koste op til £ 1.500 afhængigt af den kategori du ønsker. Prisen for forsendelse af dit kørekort er inkluderet i denne betaling. Derudover købes kørekortet i to dele, halvdelen før og halvdelen efter den ultrasikre levering af dokumentet.

 

Fra det øjeblik du indsender dine data ved at udfylde vores formular, som indeholder alle de identifikationsdokumenter, der kræves for at få dit kørekort, skal du vente 5 til 6 dage, før dit kørekort sendes til dit. adresse, efter vores skøn fra vores almindelige kanal.

 

Bestemt ikke. Hvis du allerede er tilmeldt en køreskole, kan du stadig tage dine køretimer, især de praktiske. Du skal ikke tage de skriftlige og praktiske prøver. Vi gør det nemt at tage kørekort, men du skal vide, hvordan du kører.

 

Det købte kørekort sendes til dig via et nationalt eller internationalt fragtfirma afhængigt af landet. Vi bruger normalt DHL-tjenester. Fremsendelsen af ​​dette dokument sker på den bedst mulige måde.

 

et købsbevis online er gratis simpelt, du risikerer at købe det som et enkelt køb på vores hjemmeside, ved at du er 100% sikker på, at dit certifikat får 100% originalt er registreret i systemet, og du vil aldrig have problemer mødte de Politie. vores medarbejdere er 24/7 til rådighed for at hjælpe dig bedst på vores hjemmeside.

 

Bemærk, At Når Du Afgiver Din Ordre, Er Et Meget Vigtigt Skridt At Give Dine Produktionsoplysninger Som Personlige Oplysninger Om Dig. Vores Pligt Er At Holde Oplysningerne Sikre For At Beskytte Vores Kunder Mod Risiko. For At Beskytte Dine Data Bruger Vi En Database Oprettet Af Vores Organisation, Der Gemmer Alle Vores Kundes Data, Og Vi Bruger Avancerede Teknologier Til At Beskytte Denne Database Mod Nogle Datahackere. Af Denne Enkle Sikkerhedsårsag Viser Vi Ikke Eksempler På Vores Arbejde, Da Prøverne Viste Sig At Være Uprofessionelle, Da Det Betyder, At Ejeren Af ​​Dette Testdokument Risikerer Det Ukendte. Så At Sige Er Dine Data Sikre Hos Os Og Videregives Ikke Til Tredjeparter Af Nogen Grund.