Om os

Hvad Vi Gør

Siden 2009 har vi gradvist opbygget et netværk af eksperter og agenter, som kan få personlige dokumenter til dit verdensomspændende EU, Rusland, USA og Canada. Det har ikke været et let job at udføre, og det bliver bedre og bedre. I dag har vi gjort det muligt at få et registreret kørekort inden for to til fem dage efter ansøgning. Vi har udviklet et lignende ry for produktion af pas. Men når det kommer til pas, kan det holde op til 7 dage. Derudover producerer vi også opholdstilladelser og ID-kort til kunder i hele EU og verden som helhed.

Køb Vores Dokumenter

Vores team, vores ingeniører og medlemmerne af vores organisation har arbejdet i årevis for at løse dette foruroligende problem, selvfølgelig, at gå ud over grænserne for lovlighed, så den, der modtager dokumentet, ikke behøver at gå så langt. Inden vi fornyede vores team i 2001, har vi siden arbejdet på et system, hvor det kørekort, vi udsteder, er lovligt og er registreret i alle nationale databaser i Danmark og i alle arkiver.

Derfor er det ikke kun et stykke trykt pap, men et værdifuldt dokument som et eksamensbevis, der ikke kan tages ud, når du afgiver din ordre på dette websted. Dit dokument er perfekt, hvilket har opnået vores ry blandt mere end 15.000 kunder, siden vi blev live. Dette omdømme understøttes i stigende grad af den hastighed, hvormed vores team er i stand til at behandle filer, når de køber et dansk kørekort online.

Vores medarbejdere er specialister fra Danmark, Tyskland og Belgien. Vi vælger vores teammedlemmer baseret på talent og indflydelse. Dette er ud over politibetjente, computerspecialister, logistikagenter og vores personalechefer. Dette omfattende team holder arbejdsgangen i gang. Klik her for at kontakte os og vidne efter tjenesten.

Køb af kørekort til scooter | ..Køb alle kategorier af danske kørekort hos os i dag. Scooter, bus, lastbil, bådlicens. Alle licenser er ægte og registreret. Køb scooter licens

køb motorcykel kørekort

Sådan Leverer Vi Dit Dokument Til Dig.

Når dit dokument (kørekort, pas, id-kort eller opholdstilladelse) er klar og du har gennemført betalingen for det, leverer vi direkte til din hjemmeadresse. Vi har brugt Currier-tjenesterne i mere end 10 år, og vi har meget gode forbindelser til dem. Vi sender normalt dit dokument som en eksprespost. Vores ekspresposttjenester leverer dine dokumenter hurtigere end normale mails gør. Det er også muligt at sende e-mails som en diplomatisk pakke. Når dit dokument sendes som en diplomatisk pakke, er fordelen, at det ikke kan åbnes af toldvæsenet eller nogen postagenter, mens det er i transit. I sådanne tilfælde er du sikker på, at ingen åbner din pakke undervejs

Sådan Arbejder Vi

For at få et dokument fra os skal du blot følge en simpel procedure, der grundlæggende kommunikerer med vores kundeservicekunder. Du kontakter vores konsulent via whats-app på dette forum eller live chat. Det er også muligt at bruge kontaktformularen på enhver side. Giv os din kontakt-e-mail eller dit telefonnummer. Fortæl os så præcist, hvilket dokument du brugte. Vores konsulenter svarer næsten med det samme og direkte til dig om, hvordan du håndterer din konkrete sag. Generelt skal du forvente at give de vigtige oplysninger, vi har brug for, for at kunne fremstille det dokument, du har brug for. Når du har bestilt et dokument, vil vores agent fortælle dig, hvor lang tid det tager at få dit dokument og give en sporingskode til at bruge og følge op på.

Køb Et Registreret Dansk Kørekort Online

For at købe et registreret dansk kørekort online hjælper vi dig med at registrere oplysningerne om dit kørekort i den danske transportdatabase. For at forklare yderligere arbejder vi med indvendige agenter i det danske transportsystem, der overvejer en bestemt pris for registrering af hver kategori af et dansk kørekort. Desuden er det fra denne computerregistreringsproces, at vi får et korrekt kørekortnummer til at udskrive dit kørekort med. Endelig vil vi forsikre dig om, at når du køber et registreret dansk kørekort fra os, kan du bruge dit kørekort overalt lovligt.